DAVID MARKLUND

KIROPRAKTOR
  • Att få arbeta med unika kombinationen av kiropraktik och personlig utveckling är för mig omväxlande och roligt.

    David Marklund Marklunds Kiropraktik
  • Jag vill visa Skellefteå modern kiropraktik som är skonsamt och säkert och mycket mer än bara ledbehandling.

    David Marklund Marklunds Kiropraktik

Möt David Marklund

Jag har alltid velat arbeta med händerna. Pappa ville inte att jag skulle bli snickare så jag utbildade mig till kiropraktor och jag ser det som ett hantverk. För att kunna vidare stödja och motivera andra till livsstilsförändringar studerade jag motivationspsykologi och problemhantering.

Syftet är att hjälpa människor efter deras egna behov, att kunna lindra värk och öka motivationen för egenvård för en mer framgångsrik rehabilitering. Och till dig som har stor träningsvana och vill vässa din teknik, instruktionen ingår i medlemskapet!

Min bakgrund

Utbildad inom bad och anläggning och efter examensår 2003 började jobba på Eddahallen som badvakt, siminstruktör och vattengympaledare. Grundade föreningen Skellefteå Kampidrott år 2008 tillsammans med familjen.

Utbildning

  • Skandinaviska Kiropraktorhögskolan 5-årig utbildning examensår 2016
  • Luleå Tekniska Universitet inom Motivationspsykologi examensår 2011

Referenser

  • Soo Shim High Performance Center Skellefteå
  • Svenska Kommunal Pensionärers Förbund

Hitta till Marklunds Kiropraktik

Jag håller till i Soo Shim High Performance Center’s lokaler i Skellefteå. Välkommen.

Marklunds Kiropraktik
Brogatan 27
931 62 Skellefteå

Telefon: 070-353 48 24
E-post: info@marklundskiropraktik.se